superfoods-ontwikkeling
superfoods-labtest
superfoods-marketing
superfoods-grondstof
superfoods-verpakking
superfoods-productie
superfoods-distributie

Bij Superfoodsproducent.nl kiezen wij voor kwaliteit!

Superfoodsproducent.nl levert gecertificeerde kwaliteitsgrondstoffen voor superfoods. Dankzij ons eigen importnetwerk hebben we de mogelijkheid om elke gewenste grondstof te leveren. Alle grondstoffen worden tevens door ons onafhankelijke laboratorium gecontroleerd op kwaliteit.

Welke stoffen gebruiken wij niet

- Genetische Modificatie (non GMO)
- Bestraalde extracten
- producten met zware metalen.

Wat gebruiken we wel
Superfoodsproducent.nl promoot het gebruik van natuurlijke/biologische en kwaliteitsgrondstoffen. Alle ingrediƫnten die Superfoodsproducent.nl gebruikt zijn van de hoogste kwaliteit en zuiverheid. Wij halen onze superfood grondstoffen uit landen in Zuid Amerika zoals Peru maar ook uit landen in Aziƫ bijvoorbeeld het Himalaya gebergte.

superfood grondstof
Wij hebben het ruimste assortiment superfoods poeders van over de hele wereld. Van zowel biologische als normale kwaliteit, maar altijd gegarandeerd vrij van zware metalen en micro organismen.Wij kunnen voor u tabletten, capsules en softgels maken met geconentreerde superfood extracten. Vanaf kleine aantallen kunt u al een geheel eigen lijn neerzetten.

Wij leveren ook superfoods, direct vanaf het land. BIjvoorbeeld bessen en zaden of gedroogde vruchten en wortels. Tevens hebben we extracten die niet hoger zijn verhit dan 70 graden. Hierdoor zijn alle actieve stoffen nog aanwezig.